Herfstvakantie met jacuzzi

Boek je herstvakantie met jacuzzi op de Veluwe.

Wie met de herfst er tussen uit wil gaan en van wellness houdt, zou zich eens kunnen verdiepen in de mogelijkheden die het vakantiepark met jacuzzi “De-Eikensingel” op de Veluwe biedt. Dit unieke en kleinschalige vakantiepark biedt alle faciliteiten voor een herfstvakantie met jacuzzi.

TUI Wellness reizen banner

Niet alleen beschikken de vakantiehuisjes en luxe bungalows over een privé jacuzzi, dit wellness park beschikt ook over een sauna en nieuw zwembad. Hierbij is rekening gehouden met de unieke sfeer van de Veluwe en de wens van veel gasten die er een weekendje op uit willen gaan. U vindt op dit Wellness Park op de Hoge Veluwe rust, ruimte en een unieke sfeer.

Vakantie op de Veluwe, ideaal voor rustzoekers en natuurliefhebbers.

Iedereen kan genieten van een verblijf op de Veluwe. Ook voor bijvoorbeeld een vriendinnenweekend, weekendje met de baby of romantisch weekendje met zijn twee. Voor een lang wellness weekend of midweek tijdens de herfstvakantie. De Veluwe, een oase van rust en ruimte!

Culinair genieten tijdens de herfstvakantie op de Veluwe.

U kunt tijdens uw verblijf bij wellness park De Eikensingel niet alleen genieten van jacuzzi, sauna en zwembad. Op de Veluwe vindt u talloze top restaurants die zeker tijdens de herfstvakantie de lekkerste gerechten kunnen presenteren. Wat dacht u van gepofte kastanjes, wilde spinazie en blauwe schimmelkaas?? Relaxen is ook lekker en gezellig eten.

De Veluwe is tijdens de herfstvakantie op zijn mooist.

Tijdens de herfst toont de Veluwe zich op zijn mooist. De bladeren van de bomen hebben dan de mooiste kleuren en de tamme en wilde kastanjes laten zich gewillig vallen om opgeraapt te worden. Wilde zwijnen laten zich zien als ze op zoek zijn naar eten. En met een beetje geluk kunt u ook tijdens de herfstvakantie met jacuzzi ook een edelhert spotten. Het is ook met kinderen genieten op de Veluwe. Bij diverse fietsverhuurbedrijven kunt u bolderkarren en fietsen met kinderzitjes huren. Kortom, of u nu een luxe bungalow met jacuzzi huurt of geniet van een huisje met wellness, een herfstvakantie op de Veluwe biedt u alles wat een verblijf tot een succes maakt. Heerlijk relaxen en genieten van de overweldigende natuur.

Wellness last Minutes bij HotelSpecials