Eigen bubbelbad voor wellness

Leuke activiteit met je vriendinnen

Iedereen heeft het zo druk met werk en familie. Daarom is het natuurlijk leuk om af en toe een weekendje weg te plannen met je vriendinnen. Even lekker bijkletsen en tot rust komen. Zo’n weekend met de meiden is altijd goed voor je. De ideale locatie is dan een spa weekend. Lekker met je vriendinnen het hele weekend in een jacuzzi zitten en wijn drinken. Klinkt ideaal toch?

TUI Wellness reizen banner

Voordelen

Een weekend naar een wellness centrum neemt veel voordelen met zich mee. Zo zorgt het voor mentale ontspanning, fysieke ontspannen en is het tegelijkertijd een sociale activiteit.

Stress is iets waar veel mensen last van hebben. Dit kan komen door werk of persoonlijke omstandigheden. Tijdens een wellness zorg je ervoor dat de stress wordt vermindert en je weer opnieuw opgeladen kan worden.

Weekend voorbij, wat nu?

En dan is het weekend voorbij en gaan jij en je vriendinnen weer terug naar de activiteiten in het dagelijkse leven. Toch is er een manier waarop je wekelijks dan wel dagelijks nog kan ontspannen: het aanschaffen van een opblaasbaar bubbelbad. Door de aanschaf van je eigen bubbelbad kan je elke dag ontspannen. Een eigen bubbelbad hoeft ook helemaal niet zo duur te zijn. Bij FonteynSpa weten ze er alles van en kunnen ze je het beste adviseren.

Wellness last Minutes bij HotelSpecials