Met korting naar de sauna


Een weekendje sauna boeken en met korting naar de sauna??  Een sauna arrangement met korting boeken?  

Of eenhuisje met sauna in Nederlandhuren?

TUI Wellness reizen banner

Hier vind je een uniek aanbod van 200 sauna’s en spa’s in Nederland en België die je met hoge korting kunt boeken. Ook voor een sauna arrangement met overnachting voor 2. 

Kijk nu welke spa met sauna nu met korting verkrijgbaar is en geniet van de meest fantastische sauna aanbiedingen. Ook voor sauna en wellness.

Je vindt hier super aanbiedingen voor een weekendje sauna | spa met overnachting en arrangement maar kunt ook los een sauna met korting boeken. Kortingen op sauna bezoek tot 60 %.

Alles voor een luxe wellness weekend.

Veluwse Bron, één van de mooiste wellness resorts van Nederland

Midden op de Veluwe ligt wellness resort de Veluwse Bron, met fantastisch uitzicht op het meer, vele wellness faciliteiten, sauna’s en wellness arrangementen.

Kijk nu naar de spectaculaire aanbiedingen

Last minute sauna

Als je op het laatste moment een weekendje sauna wilt boeken, kun je gebruik maken van de vele last minute aanbiedingen. Bij een last minute sauna arrangement, met of zonder overnachting, kan je rekenenen op een extra korting van 10 tot 20 %. Dit bovenop de scherpe aanbiedingen en kortings acties. Je kunt ook een last minute sauna boeken zonder arrangement en zonder overnachting.

Een last minute weekendje sauna | spa arrangement kan je ook boeken inclusief diners, massages, spa behandelingen en meer.  Als een spa | sauna ook een beauty salon heeft, kan je er ook een beauty behandeling aan toe laten voegen. Een arrangement boeken is altijd voordeliger dan losse sauna en wellness boekingen.

Kijk nu of je een last minute weekendje sauna kunt boeken, bij voorkeur inclusief overnachtingen en diners.

Wellness last Minutes bij HotelSpecials