De meest ontspannende wellness vakanties vind je bij Spa Dreams

Een wellness vakantie boeken die echt ontspant?

Wie wellness zegt, zegt Spa Dreams.

En zeker als je een wellness vakantie in Spanje, Italië, Duitsland,Spanje, Sri Lanka of India wilt boeken, vind je hier het beste van het beste.

Geniet van ayurveda, zachte lichaamsmassage,  sauna’s, Turks Stoombad, Jacuzzi en meer. Wellness is genieten, energie opdoen, helemaal in het hier en nu zijn.

Tip: In verband met de coronacrisis is het wellicht beter een huisje met sauna of een villa met jacuzzi te huren.  Dan heb je niets te maken met eventuele reisbeperkingen.  Uiteraard dien je wel de reisadviezen en verplichtingen op te volgen die met COVID 19 te maken hebben.

Op zoek naar een wellness vakantie om heerijk te kunnen ontspannen?  De meest relaxte wellness vakanties boek je bij Spa Dreams, de specialist in betaalbare wellness- en kuurreizen wereldwijd. Of je nu een wellness vakantie in Duitsland, Slovenië, Italië, Spanje, Portugal, Griekenland, Thailand, Sri Lanka of elders in de wereld wilt boeken je vindt deze bij Spa Dreams. Verblijf in een wellness spa hotel of resort, geniet van lekker en gezond eten, relax.

Met speciale wellness vakantie arrangementen voor 2.  Spa Dreams heeft unieke wellness vakanties voor jou.

Puur en Kuur, mooiste wellness vakanties wereldwijd


Puur en Kuur, pure wellness vakanties.

Als je op zoek bent naar een heerlijke wellness vakantie, in Nederland, Europa of elders in de wereld, kom je bij Puur en Kuur uit. Puur en Kuur organiseert al vele jaren unieke wellness- en gezondheidsreizen naar nagenoeg allee bestemmingen in de wereld.

Of je nu op zoek bent naar een ayurveda wellness vakantie in India of Sri Lanka, een wellness en yoga vakantie in Spanje of een wellness en kuur weekend in Nederland, bij Puur en Kuur is bijna alles mogelijk. Genieten en ontspannen op de mooiste locaties van de wereld, ook in spa wellness retreats, dat is wat Puur en Kuur jou te bieden heeft.  

Met een apart wellness programma voor alleenreizenden!

Detox vakanties


Puur en Kuur, ook groot in wellness- en detox vakanties.

Ben je op zoek naar een wellness vakantie waarbij je tegelijkertijd kunt afslanken en ontgiften? Een detox vakantie is dan mogeliijk ook de perfecte wellness vakantie voor jou. Er zijn vele mogelijkheden binnen en buiten Europa.

Ook voor een welness weekend in Nederland, Spanje, Italië of Portugal met detox.

Kuur vakantie boeken?


Spa Dreams heeft behalve een groot aantal fantastische wellness vakanties, ook een uniek aanbod kuurreizen. Wat dacht je van een kuur vakantie aan de Dode Zee in Israël of Egypte?  Of een kuur en detox vakantie in één van de meest beroemde kuuroorden in Duitsland, Tsjechië, Hongarije of Italië?  Kuren en wellness gaan prima samen.  Spa Dreams maakt iedere vakantie onvergetelijk.

Tip: Altijd al eens naar Toscane gewild??  Een vakantie Toscane kan je bijvoorbeeld doen via een vakantiehuis in Toscane met sauna.  De ultieme ontspannings vakantie.

Yoga en meditatie tijdens je wellness vakantie?


Je kunt bij Spa Dreams een relax of wellness vakantie boeken en yoga lessen volgen en meedoen aan meditatie cessies.  Een heerlijk ontspannen en rustig gevoel zal je zeker kunnen behagen. Naast yoga, meditatie en ademhalingsoefeningen kan je bij Spa Dreams meedoen aan tal van activiteiten zoals fitness en wandelen.

Bijna ieder aanvullende programma is bij je wellness vakantie mogelijk.  Ook als je een wellness vakantie buiten Europa boekt, bijvoorbeeld in Azië zoals Sri Lanka of India. Genieten mag.

Voor uitgebreide informatie over yoga vakanties, zie yoga-vakantie.be