Een wellness weekend in Duitsland boeken

Wellness weekend Duitsland? Wie een wellness weekend in Duitsland wil boeken, zit op deze website goed. Je kunt hier een compleet verzorgd wellness weekend boeken, inclusief overnachtingen, massages en arrangement of een wellness en spa hotel in Duitsland boeken en zelf je wellness weekend Duitsland invulling geven.

TUI Wellness reizen banner

Hierbij is het ook mogelijk een wellness hotel in Duitsland met sauna en zwembad in sauna te boeken inclusief wellness- en beauty arrangement. Je kunt ook kiezen voor een bungalow met jacuzzi.


En natuurlijk kan je ook een rookvrij hotel met sauna en gratis wifi in Duitsland boeken.  Je vindt een compleet verzorgd wellness weekend in Duitsland inclusief hotel, wellness en activiteiten via de zoekbox bovenaan deze pagina. Hier kan je ook een wellness vakantie zoals een midweek Duitsland boeken.

vrouw in whirlpool jacuzzi bij hotel

Hieronder geven we je informatie over aanbiedingen van wellness hotels in Duitsland.

Hier vind je de mooiste wellness hotels van Duitsland Welk type wellness weekend voor jou het prettigst is, hangt af van van jouw persoonlijke voorkeur. Vind je het prettig dat alles voor je wellness weekend compleet verzorgd is, inclusief overnachting, ontbijt, diner en activiteiten, kies dan voor een compleet verzorgd wellness weekend Duitsland, stel je zelf graag je weekend samen en organiseer je zelf graag je activiteiten, kies dan voor het boeken van een wellness hotel, eventueel met arrangement. In beide gevallen hebben we fantastische aanbiedingen en last minutes voor je.


Duitsland is vanuit de historie een land waarbij wellness en gezondheid belangrijk is. Zo vind je in Duitsland vele natuurartsen en holistische gezondheidscentra. Ook het aantal sauna’s in Duitsland is enorm. Veel luxe 3, 4 en 5 sterren hotels beschikken over een wellness centrum en hebben meestal een sauna, zwembad, stoombad en beaatysalon waar je diverse soorten schoonheidsbehandelingen kunt krijgen.

Boek nu een verzorgd en compleet wellness weekend of wellness | spa hotel in Duitsland en ontdek dat gezondheid, wellness en beauty bij onze oosterburen op een hoog niveau staan. Diegenen die over air miles beschikken, veel wellness hotels in Duitsland kun je met extra korting boeken als je air miles hebt.

wellness weekend met vriendinnen

150 wellness hotels in Duitsland hebben een sauna en binnenzwembad

Wellness hotel in Duitsland met zwembad en sauna zoeken. De mooiste en grootste wellness hotels van Duitsland beschikken over een binnenzwembad, sauna en beautycentrum. Deze grotere en luxere wellness en beauty hotels hebben ook vaak een buitenzwembad, fitness programma, recreatie programma en goed restaurant en grand café.  Deze luxe 3, 4 of 5 sterren hotels zijn uitermate geschikt voor het vieren van een wellness weekend in Duitsland.


Op deze website kan je snel en eenvoudig een wellness hotel Duitsland met zwembad, sauna en beauty salon selecteren en boeken. In de meeste gevallen kan je ook kiezen voor een wellness- en of beauty arrangement, bijvoorbeeld voor 2. Als je zelf je wellness weekend in Duitsland samenstelt en zelf je hotel boekt, is het goed om te weten dat je op deze website ook kunt zoeken op ligging. Boek bijvoorbeeld een wellness hotel aan zee, in de bossen of in het centrum van een stad.

De website biedt je vele mogelijkheden. Ook als je een wellness en beauty hotel Duitsland wilt boeken in de omgeving van uitgaansmogelijkheden, restaurants, een cultureel hoogtepunt of watersport locatie.  Je kunt in alle gevallen op wellness aanbiedingen en last minutes zoeken, ook als je een langer verblijf dan een weekend wilt boeken.

wellness vakantie in de bergen

Hotel Duitsland met zwembad boeken

Veel wellness hotels in Duitsland hebben de beschikking over een binnen zwembad of buiten zwembad. De grotere en luxere wellness hotels hebben meestal een binnen- en buiten zwembad. Als je een wellness weekend in de winter of herfst wilt boeken ( bijvoorbeeld in kerstvakantie of herfstvakantie ) wilt boeken en je een zwembad belangrijk vindt, is het zaal een wellnes hotel met verwarmd binnen zwembad te boeken. Via deze website kan je zoeken op wellness hotels met binnenzwembad of buitenzwembad.  Je kunt er van uit gaan dat een binnenzwembad het hele jaar door geopend is en een buitenzwembad alleen in de zomermaanden.  Een ander idee is om een vakantiehuis met binnenzwembad te huren. In Duitsland vind je relatief veel accommodaties met een binnenzwembad. Vind hier je vakantiehuis met binnenzwembad in Duitsland.


wellness hotel Duitsland met wifi zoeken

Tegenwoordig hebben nagenoeg alle hotels wifi. Die wifi is echter niet altijd gratis.  Op deze website kan je wellness hotels in Duitsland zoeken waarbij het gebruik van dit draadloos interent volledig gratis is.

Roken in de meeste wellness hotels Duitsland niet toegestaan

Duitsland heeft, in vergelijking met Nederland, een nog strikter anti rookbeleid. De meeste hotels in Duitsland zijn rookvrij, roken is in het betreffende hotel of hotelkamer niet toegestaan. Er zijn een aantal wellness hotels in Duitsland waar roken wel ( beperkt ) toegestaan is.  Deze wellness hotels vind je door te selecteren op "roken toegestaan" of juist "roken niet toegestaan".


ontspannen in een bubbelbad

Wellness weekend Duitsland in vakantieverblijf met jacuzzi

Heerlijk slapen in je vakantiewoning met jacuzzi. In Duitsland hebben veel luxe vakantiewoningen een hottub, sauna, bubbelbad of jacuzzi.

Als je lekker wilt slapen, huur dan een vakantiewoning Duitsland met jacuzzi.  Zeker als de jacuzzi of bubbelbad zich in de tuin bevindt en je daar ’s avonds met een kopje thee of wijntje naar ontspanning zoekt, zul je daarna heerlijk kunnen slapen.  Van het warme water van de jacuzzi raak je ontspannen en loom.  Ook heerlijk voor mensen die last van stress of spanning hebben.


Wellness last Minutes bij HotelSpecials