wellness weekenden voor singles

Speciale single reizen met wellness.

Wie alleenstaand ( single ) is en op zoek naar wellness reizen of weekenden met wellness en het leuk vindt om met andere singles op reis te gaan, zou een wellness weekend voor singles kunnen boeken.

TUI Wellness reizen banner

Puur en Kuur bijvoorbeeld organiseert naast reguliere weekenden ook single friendly reizen en weekenden waarbij je als single een eenpersoonskamer krijgt zonder toeslag. Wel zo leuk en rechtvaardig. Deze single reizen zijn bedoeld voor singles van alle leeftijden, dus ook alleenstaanden van 20 tot 40 of van 55 tot 75.

Single Friendly Reizen Puur en Kuur.

Zo organiseert Puur en Kuur o.a. wellness, yoga en detox weekenden in Domburg. Deze badplaats aan de Zeeuwse Kust staat bekend om haar heilzame water en badhotel Domburg, waar de single reizen worden gehouden, beschikt over een spa en sauna’s. Ook ideaal voor een wellness weekend Nederland.

Gezonde maaltijden bij deze single reizen.

Bij de yoga, wellness en detox weekenden van Puur en Kuur horen gezonde maaltijden. Vaak van biologische en vegetarische of veganistische kwaliteit. Zo ontmoet je singles die een gezonde en duurzame levensstijl net zo belangrijk vinden als jij. Ook met een glutenvrij dieet of zoutloos dieet kan rekening worden gehouden.

Wellness last Minutes bij HotelSpecials