Wellness weekend met Thalasso

Wellness weekend met thalasso boeken?

Wie op zoek is naar een thalasso kuur weekend, kan bij Puur en Kuur een lang wellness weekend met Thalasso boeken in Turkije, Spanje of Frankrijk. In Nederland is het wel mogelijk om via Puur en Kuur een wellness weekend te boeken maar geen thalasso kuur.

TUI Wellness reizen banner

Een thalasso behandeling wordt gegeven in een thalasso centrum of kuuroord, er worden behandelingen gegeven met zee algen verpakkingen en zeewater met mineralen. De thalasso therapie is vele duizenden jaren oud en ontdekt door de Grieken en de Romeinen. Veel kuuroorden die de thalasso therape geven liggen aan zee. De meeste thalasso weekenden worden gegeven in een goed uitgerust thallasso centrum met Thalasso en kuur specialisten.

Thalasso kuur van 4 tot 7 dagen.

Bij Puur en Kuur kan je kiezen uit een lang wellness en thalasso weekend of korte kuurreis van minimaal 4 dagen. Bij Puur en Kuur worden de thalasso behandelingen gecombineerd met bijvoobeeld yoga en sauna’s en fitness. Zo is een thalasso een wellness weekend en fitness weekend. Vaak is er ook een kuurarts aanwezig die gespecialiseerd is in Thalasso en kuren in het algemeen. Veganistisch eten is meestal mogelijk. Je verblijft bij Puur en Kuur voor de wellness en kuuroorden meestal in een kuuroord, spa of wellness hotel. Zo heb je optimale comfort en ontspanning en wordt ieder kuurweekend of reis een relax ervaring.

Hier vind je alle thalasso mogelijkheden bij Puur en Kuur.

Fitness groepslessen en weekenden bij Puur en Kuur.

Als je tijdens je thalasso of wellness weekend ook je lichaam sterker en gezonder wilt maken, kan je meedoen aan fitness groepslessen. Bij Puur en Kuur weet je zeker dat je dan les krijgt van goede docenten die ook oog hebben voor voeding. Gezonde en pure maaltijden met goede proteine. Kijk ook eens maar de mogelijkheden om zelf aan fitness te doen en zo fitter te worden. Je kunt bij Puur en Kuur in Nederland mee doen aan de zogenaamde yoga weekenden. Vaak wordt yoga gecombineerd met meditatie en fitness.

Wellness last Minutes bij HotelSpecials