Gezond afvallen tijdens wellness weekend

Ongeveer 20 % van de mensen die een wellness weekend boeken, doen dat om af te vallen. Wellness, sauna, detoxen, het hoort allemaal bij elkaar. Omdat de behoefte aan afslankprogramma’s, motivatieprogramma’s en afval vakanties en weekenden groot is, organiseert Puur en Kuur specifieke weekenden waarbij gezond afvallen centraal staat.

TUI Wellness reizen banner

Afvallen is iets wat veel discipline en motivatie vergt, vandaar ook dat Puur en Kuur aan deze onderwerpen ook veel aandacht besteed en de afvalweekenden, detox vakanties en ontgiftingsreizen altijd worden begeleid door coaches die veel over dit onderwerp weten.


Met meer informatie over verantwoord en gezond afvallen en detoxen, kan je ook betere beslissingen nemen welke afval- en afslank programma’s voor jou het beste zijn, bijvoorbeeld een eiwitrijk dieet, koolhydraatarm dieet, dextox kuur of raw food programma.

gezond eten bij het zwembad

Een ding is zeker gezond afvallen, voldoende bewegen en een goede begeleiding zijn essentieel voor ieder afvalprogramma. Of dit nu een individueel programma, afval- of wellness weekend is. Afvallen met puur en kuur is altijd verantwoord!


Wellness last Minutes bij HotelSpecials