2 persoons wellness bungalow huren voor wellness weekend

2 persoons bungalow met jacuzzi.

Wie toe is aan een wellness weekend heeft naast het boeken van spa of wellness hotel met arrangement zeker nog een goed alternatief, het boeken van een 2 persoons bungalow met jacuzzi.

TUI Wellness reizen banner

Steeds meer mensen ontdekken hoe ontspannend een jacuzzi is. En als je met je partner zin hebt in een wellness weekendje voor 2 is een bungalow of huisje met jacuzzi geweldig. Voor een wellness weekendje voor twee.

2 persoons bungalow met jacuzzi aan zee.

Als je zin hebt in een wellness weekend aan zee, is een huisje of bungalow aan zee ideaal. Nog leuker en ontspannender kan het worden als je een 2 persoons wellness vakantiehuisje of bungalow aan zee weet te huren. Dat is natuurlijk alleeen mogelijk in de zomer en seizoen waar de buitentemperatuur lekker is. In Nederland en Belgiƫ feitelijk in mei tot en met augustus. Als je echter een bungalow aan zee met jacuzzi in Zuid-Frankrijk, Portugal of Spanje kunt boeken, is een wellnesss weekendje aan zee misschien al in april lekker. Kies dan wel voor een bungalow op minder dan 500 meter van de zee, dan kan je zo vanuit je wellness huisje via het strand naar de zee toe en misschien wel een duik in zee nemen voor je gaat genieten van een lekker ontbijt met verse fruit, koffie en thee?? Dat wordt genieten van een wellness weekend aan zee.

Wellness vakantie met de hond.

Je kunt ook een wellness bungalow huren waar honden welkom zijn.  Als je voor een wellness weekendje voor 2 een huisje zoekt waar de hond ook toegestaan is, zoek dan binnen de categorie hondvriendelijke wellness vakantiehuizen. Zoek hier je wellness bungalow met hond.

Wellness last Minutes bij HotelSpecials