wellness weekend Nederland

HotelsSpecials, voor een goedkoop wellness weekend in Nederland


Wellness Hotels bij HotelSpecials


Wellness weekend Nederland?

Wie gaat voor een heerlijk wellness weekend in Nederland, bijvoorbeeld een wellness weekend aan zee in Zeeland of Texel, moet zeker de wellness aanbiedingen en arrangementen van HotelSpecials bekijken.  Voor wellness hotel aanbiedingen met sauna, binnenzwembad en overnachtigen.
Met speciale wellness weekend aanbiedingen Nederland, 3 nachten boeken, slechts 2 betalen.

Ook voor een goedkoop wellness weekend in de kerstvakantie, herftvakantie, pinksteren of pasen.
Wie een 3, 4 of 5 sterren hotel met wellness in Nederland zoekt en er goedkoop een weekendje tussenuit wilt, kijkt nu bij de super deals en wellness aanbieidngen van HotelSpecials!  

Ook voor een wellness arrangement op de Veluwe voor 2.

Puur en Kuur, perfecte wellness weekenden

Puur en Kuur is in Nederland dé partij als het om wellness, yoga en kuurweekenden gaat. Met een aangepast programma reizen en weekenden voor singles.

Met meer dan 10 jaar ervaring in wellness- relax en gezondheidsreizen is Puur en Kuur de meest bekende organisator als het om wellness en gezondheid gaat. 

Ook voor een wellness weekend met detox of yoga.

Wellness weekend, wellness met arrangement
Wellness arrangement in Nederland?

Wie zin heeft in een wellness weekend Nederland, kan bijvoorbeeld een wellness spa hotel met arrangement boeken.  Voor een echt goedkoop en ontspannen wellness weekend in Nederland boek je bijvoorbeeld een hotel wellness arrangement bij Voordeeluitjes.nl

Met wellness kortingen voor 2 en de leukste arrangementen. Voor bijvoorbeeld een wellness weekend in Zeeland of Zuid-Holland aan zee of op de Veluwe.

Ook voor een relax weekend in Nederland.

Thermae 2000 
Wellness weekend in Zuid Nederland?

Thermae 2000, een fantasttisch wellness resort in Limburg, heeft alles!
Helemaal verscholen in het groen, op de top van de Limburgse Cauberg, ligt wellnesscentrum en resort Thermae 2000. Een uniek wellness centrum in Zuid Nederland, met natuurlijke bronnen, gevuld met bronwater dat wordt opgepompt uit de 3 eigen bronnen in de Cauberg. Met het Zuid-Limburgse heuvellandschap als decor, is een verblijf bij Thermae 2000 genoeg om jezelf weer helemaal op te laden en vol energie terug naar huis te keren. Een perfecte plek voor een dagje wellness, wellnessweekend of langer verblijf.

Ook voor een wellness weekend met overnachting. Bij Thermae 2000 is een wellnessweekend héél bijzonder. De 60 luxe hotelkamers garanderen een heerlijk verblijf.  Er zijn diverse arrangementen waaronder een verblijf met overnachting en ontbijtbuffet. Voor een heerlijk wellness weekend in het Zuid-Limburgse wellness centrum Thermae 2000.

De Zwaluwhoeve, één van de mooiste wellness resorts van Nederland


De Zwaluwhoeve, mooiste wellness resort van Nederland.

De Zwaluwhoeve, in Gelderland,  is één van de mooiste wellness resorts van Nederland. Ideaal voor een compleet verzorgd wellness weekend. En bij De Zwaluwhoeve kan je een fantastisch wellness arrangement boeken, ook voor een wellness weekend Nederland met beautybehandelingen. En als je een wellness weekend in Nederland met privé sauna wilt boeken. De Zwaluwhoeve heeft een groot aanbod bijzondere sauna's. Wat dacht je van bijzondere sauna’s, zoals: rozen- en lavendelsauna, sandelhoutsauna, thujasauna, een extra infraroodsauna en drie barrelsauna’s met verschillende geuren?

Maar de Zwaluwhoeve heeft meer in huis om een wellness weekend Gelderland tot een groot succes te maken:

  • Prachtige tuin van 50.000m2 meten heerlijke baden
  • Eigen strand, met hangmatten en relaxstoelen 
  • Ruime keuze aan bijzondere sauna’s, zoals: rozen- en lavendelsauna, sandelhoutsauna, thujasauna, een extra infraroodsauna, de neveldouche, drie barrelsauna’s met verschillende fruitige geuren
  • 4 sfeervolle specialiteiten restaurants waar je heerlijk kunt eten. Ook indiaas, ayurvedisch, vegetarisch.
  • Beautycentrum waar je fantastische beautybehandelingen en massages kunt krijgen
  • Hamam en veel meer

Bij de Zwaluwhoeve kan je een fantastisch wellness arrangement voor een dag of weekend boeken. Het is één van de grootste wellness spelers in Nederland!  Kijk nu welke wellness aanbiedingen voor 1, 2 of meer personen de Zwaluwhoeve in petto heeft.  

Ook voor een last minute wellness weekend in de Zwaluwhoeve.

Spa Puur, voor een wellness weekend in Noord Brabant
Spa Puur, voor een onvergetelijk wellness weekend in Brabant.

Wie een wellness weekend in Nederland wil boeken en gecharmeerd is van Brabant, is een arrangement van Spa Puur uit Tilburg, een fantastisch cadeau. Met zijn vele soorten sauna's, spa, zwembad en arrangementen boek je hier een ongelooflijk wellness weekend Nederland.

Spa Puur moet je ervaren als je van wellness en bijzondere sauna's houdt.

Veluwse Bron, wellness op de VeluweVeluwse Bron

Wellness weekend in Nederland?  Veluwse Bron.

Wellness Resort de Veluwse Bron, wordt door velen gezien als het wellness resort met de beste faciliteiten en de mooiste ligging van Nederland. Op de Veluwe!

Ideaal voor een wellness arrangement en weekend op de Veluwe, kijk nu naar de vele aanbiedingen en arrangementen die de Veluwse Bron in petto heeft. Voor een onvergetelijke wellness weekend ( arrangement voor 1, 2 of meer ) op de mooiste plek van Nederland. Veluwse Bron, voor een Top wellness arrangement in Nederland, met of zonder overnachting. 

Spa Well, fantastisch wellness weekend in Drenthe
Wie een wellness weekend in Noord Nederland wil boeken, moet zeker eens een bezoek brengen aan Spa Well in Drenthe. Dit unieke spa, wellness resort met zijn fantastische spa wellness faciliteiten en vele aanbiedingen zal je blij verrassen. Voor een betaalbaar wellness weekend in Drenthe.

Hotel in Nederland boeken voor weekendje wellness

Als je een wellness weekend in Nederland wilt boeken en zelf je weekend programma wilt samenstellen, kies je voor overnachting in een "los wellness hotel Nederland" en geen arrangement. Er zijn in Nederland vele wellness hotels die regelmatig aanbiedingren voor 2 hebben en waarbij je zelf je programma bepaalt. Vaak heeft zo een wellness hotel wel een aanbieding op het gebied van overnachten en diners.
Je vindt snel een eenvoudig de beste en goedkoopste wellness hotels van Nederland op Trivago.nl. 

Hier kan je door gebruik te maken van de zoekfilters een wellness hotel aanbieding, ook met privé sauna. 
Bij Trivago kan je zoeken op wellness hotels per plaats, beschikbaarheid en faciliteiten. Als je bijvoorbeeld een wellness hotel in Nederland aan zee zoekt met spa en zwembad, is dat via Trivago ook mogelijk.

Daarnaast is het mogelijk via Trivago een last minute hotel met beautycentrum in Nederland te boeken, Voor een wellness weekend in Nederland met verblijf in een luxe 3, 4 of 5 sterren hotel met schoonheidsbehandeling.

Als je een weekendje weg wilt en een wellness hotel zoekt vind je deze zeker hier,
ook voor een single welness weekend weg.

Wellness weekend arrangement boeken

Als je een wellness weekend Nederland wilt boeken, kan je ervoor kiezen om zelf je wellness weekend samen te stellen of een arrangement te nemen. Bij een wellness arrangement boek je een wellness weekend in bijvoorbeeld een wellness hotel of spa | wellness centrum inclusief overnachtingen, wellness programma en ontbijt en diners. Je boekt je wellness weekend als het ware voor een totaal prijs. Vaak is het ook mogelijk om aanvullende spa en wellness behandelingen te boeken. Denk hierbij aan lichaamsmassages, spa- en schoonheidsbehandeldingen. Soms is het ook mogelijk om een wellness weekend Nederland te boeken met een individuele gezondheids cessie. Een gezondheidsp of fitness coach onderwerpt je dan aan een conditietest en maakt samen met jou een individueel plan op het gebied van fitness en gezondheid. Kortom, met een wellness weekend in Nederland kan je alle kanten op. Ook als je wellness en beauty met elkaar wilt combineren.

Aanbiedingen wellness weekend NederlandOp zoek naar de beste aanbiedingen voor een wellness weekend Nederland?

Wie een aanbieding zoekt voor een wellness weekend in Nederland, heeft hier een grote keuze. Of je nu een wellness weekend met arrangement voor 1 of 2 wilt boeken, gebruik wilt maken voor een wellness last minute aanbieding met overnachting of alleen een dag sauna en spa in Nederland wilt boeken, hier vind je de beste wellness aanbiedingen. Voor een wellness weekend in Zeeland, Brabant, Limburg, Overijssel, Gelderland of een andere wellness weekend aanbieding in Nederland.

Wellness is in. Door de vele wellness weekend aanbiedingen in Nederland met elkaar te vergelijken, kan je een super goedkoop wellness aanbieding "op de kop tikken". Ook als je een last minute wellness weekend aan zee of aan de kust in Zeeland, Noord-Holland of de Waddeneilanden wilt boeken. Maar je kunt ook een last minute wellness weekend Nederland in bijvoorbeeld Valkenburg ( Zuid-Limburg ) of in Lunteren, Gelderland te boeken. Spa | wellness centra zoals de Veluwse Bron, Spa Puur Tilburg en de Zwaluwhoeve, absolute toppers in wellness land Nederland, zijn nu met korting tot 50 % te boeken.

Wie op zoek is naar een goedkoop wellness weekend Nederland, maakt nu gebruik van de vele aanbiedingen en last minutes op deze website. Ook voor een ayurvedisch wellness weekend Nederland met kruiden baden,

Last minute wellness weekend in Nederland boeken

Wie een echt goedkoop wellness weekend Nederland voor 2 wil boeken, boekt een last minute wellness weekend, bij voorkeur met arrangement. Last minute aanbiedingen op het gebied van wellness zijn tot 60 % goedkoper dan een "gewone" wellness aanbieding. Via deze website kan je een last minute wellness weekend of dagje uit in Nederland boeken, ook als je wilt overnachten in een wellness hotel met spa en privé sauna.

Ayurvedisch wellness weekend Nederland
Eén van de oudste gezondheids leren is ayurveda. Ayurveda en wellness zijn nauw met elkaar verbonden want natuurlijke schoonheid en gezondheid middels ayurvedische behandelingen zoals kruidenbaden en zachte lichaams massages staan bij ayurveda centraal.

Ayurveda komt oorspronkelijk uit Sri Lanka en India, In Nederland is wellness op ayurvedische basis steeds bekender aan het worden. Er zijn zelf wellness centra die gespecialiseerd zijn in ayurveda.

Als je een wellness weekend in Nederland, Duitsland, Spanje of elder in Europa wilt boeken met ayurvedische ontspanningsmassages, zit je op deze website goed.