Een welllness weekend aan zee boek je hier

Wie een wellness weekend aan zee inclusief overnachting zoekt, vindt deze hier. Onze aanbieders Puur en Kuur, Spa Dreams Voordeeluitjes en Hotelspecials, hebben samen het grootste en meest bijzondere aanbod wellness weekendjes weg aan zee. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen een wellness weekend aan zee in Nederland, Spanje, Italië, Kroatië of elders in Europa te kiezen. Ook voor een romantisch weekendje weg Nederland aan zee met zijn twee.

TUI Wellness reizen banner

Wellness weekend aan zee via Voordeeluitjes boeken

Voordeeluitjes heeft het hele jaar door het grootste last minute aanbod welness weekendjes aan zee. Ook voor een wellness uitje of weekend aan zee inclusief overnachting. Of je nu een weekendje weg Nederland wilt boeken of wilt genieten van een relax weekend elders in de Benelux of binnen Europa, je boekt je wellness weekendje weg aan zee altijd met extra voordeel.


Wellness weekend Nederland

Het is ook mogelijk een wellness weekend Nederland aan zee te boeken. In plaatsen aan zee zoals Domburg, Noordwijk aan Zee en Scheveningen vind je diverse wellness hotels aan zee. Deze luxe relax hotels aan zee hebben meestal een binnenzwembad en sauna en verschillende andere wellness faciliteiten.

yoga meditatie op het strand

Wellness hotel via Hotelspecials boeken

Hotelspecials heeft het grootste aanbod wellness hotels aan zee in Nederland en elders in de Benelux geselecteerd. Je vindt bij Hotelspecials altijd hotel aanbiedingen en arrangementen. Ook voor een all inclusive hotel arrangement aan zee.


Puur en Kuur of Spa Dreams

Als je via Puur en Kuur of Spa Dreams een weekend met wellness aan zee boekt, is dat inclusief verblijf in een wellness hotel, spa, kuuroord of andere luxe accommodatie met sauna en zwembad. Het is ook mogelijk een wellness hotel met jacuzzi te boeken.


All Inclusive wellness arrangement

Ook kan je een wellnesss weekend aan de kust boeken met gebruik van jacuzzi, fitness ruimte of beauty salon. Boek bijvoorbeeld een huisje met jacuzzi voor 2
De beschikbare faciliteiten zijn afhankelijk van de wellness accommodatie. Het is mogelijk een all inclusive wellness arrangement voor 2 te boeken. Bijvoorbeeld een all inclusive wellness weekend voor twee inclusief overnachting en gebruik van sauna, zwembad en jacuzzi en inclusief ayurveda lichaamsmassages. Kortom, er is veel mogelijk. Ook voor een compleet verzorgd relaxweekend.

gezond eten bij het zwembad

Wellness weekend aan zee in Spanje

Wellness weekend in Spanje? Spanje is met zijn mooie kusten en blauwe zee ook voor wellness weekenden de nummer een voor veel Nederlanders en Vlamingen. Als je een wellness weekend aan zee in Spanje wil boeken, kan je kiezen uit een groot aantal mogelijkheden. Ook voor een korte wellness break inclusief overnachting, een weekend met personal training sessie, detox massages of ontspanningsmassages. Populaire bestemmingen in Spanje voor een wellness weekend of vakantie aan zee zijn bij Puur en Kuur Malaga, Murcia, Punta del Hidalgo en Marbella.

Bij Spa Dreams kan je onder andere kiezen voor een wellness en detox weekend op de Costa Del Sol, een wellness yoga weekend op Tenerife of een wellness, yoga en wandelvakantie op Mallorca of de Canarische Eilanden. Kortom, voor een wellness weekend in Spanje zijn er ongekende mogelijkheden. Dit soort ontspanningsweekenden zijn ook ideaal voor alleenreizenden en singles.


Weekend aan zee met wellness in Nederland

Wellness weekend aan de kust in Nederland boeken? Voor een all inclusive wellnes weekend in Nederland, kijk je naar het wellness programma van Puur en Kuur in Nederland.  Daar boek je bijvoorbeeld een wellness weekend aan zee in Schouwen-Duiveland ( Zeeland ) of de internationaal bekende badplaats Domburg.

Wellness arrangementen bij Puur en Kuur

Als je een wellness arrangement aan zee bij Puur en Kuur boekt, is dat meestal met gebruik van sauna, thermaalbad, yoga lessen, overnachtingen, drie gangen diner en andere extra’s. Met alle dieet wensen kan rekening worden gehouden. Je kunt bij Puur en Kuur altijd een wellness weekend of reis in Nederland boeken inclusief overnachting en arrangement voor twee.


Wellness weekend aan zee met yoga op het strand

Yoga weekend aan zee? Yoga op het strand is een van de vele extra’s die je kunt boeken bij een wellness weekend aan zee in bijvoorbeeld Nederland, Spanje, Italië, Portugal of Turkije.

Een wellness weekend aan zee met georganiseerde yoga groepslessen is de ultieme wellness ervaring. Goed voor het lichaam en geest. Bij Puur en Kuur is er een speciaal reisprogramma voor singles.  Ook voor een yoga retreat met ayurveda in bijvoorbeeld Sri Lanka, Vietnam, Zuid-Afrika, Maleisië of Duitsland.

yoga vakantie zonnegroet

Wellness weekend met fitness mogelijkheden

Fitter worden tijdens een wellness weekend aan zee. Wellness en fitness worden steeds vaker gecombineerd tijdens een wellness weekend met arrangement. Hierbij kan je bij Puur en Kuur en Spa Dreams begeleiding krijgen van een sportinstructeur of fitness coach. En een wellness weekend aan zee met fitness mogelijkheden is niet alleen iets voor jonge mensen.
Ook als 50 of 55 plusser boek je een fitness weekend met wellnesss aan zee. Het is ook mogelijk een weekendje aan zee te boeken en te verblijven en een wellness hotel met fitness ruimte.

Wellness last Minutes bij HotelSpecials