wellness weekend aan zee

Een welllness weekend aan zee boek je hier

Wie een wellness weekend aan zee inclusief overnachting zoekt, vindt deze hier. 

Onze aanbieders Puur en Kuur en Spa Dreams hebben samen het grootste en meest bijzondere aanbod wellness weekenden aan zee waarbij je ervoor kunt kiezen een wellness weekend aan zee in Spanje, Italië, Kroatië, Nederland of elder in Europa te kiezen.

Als je via Puur en Kuur of Spa Dreams een weekend met wellness aan zee boekt, is dat inclusief verblijf in een wellness hotel, spa, kuuroord of andere luxe accommodatie met sauna en zwembad. Ook kan je een wellnesss weekend aan de kust boeken met gebruik van jacuzzi, fitness ruimte of beauty salon. De beschikbare faciliteiten zijn afhankelijk van de wellness accommodatie.

Het is mogelijk een all inn wellness arrangement voor 2 te boeken. Bijvoorbeeld een all inclusive wellness weekend voor twee inclusief overnachting en gebruik van sauna, zwembad en jacuzzi en inclusief ayurveda lichaamsmassages. Kortom, er is veel mogelijk.

Wellness weekend aan zee in Spanje
Wellness weekend in Spanje?

Spanje is met zijn mooie kusten en blauwe zee ook voor wellness weekenden de nummer eén voor veel Nederlanders en Vlamingen.
Als je een wellness weekend aan zee in Spanje wil boeken, kan je kiezen uit een groot aantal mogelijkheden.  Ook voor een korte wellness break inclusief overnachting, een weekend met personal training sessie, detox massages of ontspanningsmassages.
Populaire bestemmingen in Spanje voor een wellness weekend of vakantie aan zee zijn bij Puur en Kuur Malaga, Murcia, Punta del Hidalgo en Marbella.

Bij Spa Dreams kan je onder andere kiezen voor een wellness en detox weekend op de Costa Del Sol, een wellness yoga weekend op Tenerife of een wellness,yoga en wandelvakantie op Mallorca of de Canarische Eilanden.  Kortom, voor een wellness weekend in Spanje zijn er ongekende mogelijhheden. 
Dit soort ontspanningsweekenden zijn ook ideaal voor alleenreizenden en singles.

Weekend aan zee met wellness in Nederland

Wellness weekend aan de kust in Nederland boeken?

Voor een all inclusive wellnes weekend in Nederland, kijk je naar het wellness programma van Puur en Kuur in Nederland.  Daar boek je bijvoorbeeld een wellness weekend aan zee in Schouwen-Duivenland ( Zeeland ) of de internationaal bekende badplaats Domburg.
Als je een wellness arrangement aan zee bij Puur en Kuur boekt, is dat meestal met gebruik van sauna, thermaalbad, yoga lessen,  overnachtingen, drie gangen diner en andere extra;s.
Met alle dieet wensen kan rekening worden gehouden.

Je kunt bij Puur en Kuur altijd een wellness weekend of reis in Nederland boeken inclusief overnachting en arrangement voor twee.

Wellness weekend aan zee met yoga op het strand
Yoga weekend aan zee?

Yoga op het strand is één van de vele extra's die je kunt boeken bij een wellness weekend aan zee in bijvoorbeeld Nederland, Spanje, Italië, Portugal of Turkije.

Een wellness weekend aan zee met georganiseerde yoga groepslessen is de ultieme wellness ervaring. Goed voor het lichaam en geest.  Bij Puur en Kuur is er een speciaal reisprogramma voor singles.  Ook voor een yoga retreat met ayurveda in bijvoorbeeld Sri Lanka, Vietnam, Zuid-Afrika, Maleisië of Duitsland.

Wellness weekend met fitness mogelijkheden

Fitter worden tijdens een wellness weekend aan zee.

Wellness en fitness worden steeds vaker gecombineerd tijdens een wellness weekend met arrangement. Hierbij kan je bij Puur en Kuur en Spa Dreans begeleiding krijgen van een sportinstructeur of fitness coach.

En een welness weekend aan zee met fitness mogelijkheden is niet alleen iets voor jonge mensen.  Ook als 50 of 55 plussers boek je een fitness weekend met wellnesss aan zee. Bij een fitness weekend is de juiste voeding belangrijk.. Voedingssupplementen zoals vitamine B12 en proteine shakes kunnen daar een belangrijke rol bij spelen. Bij een verblijf aan zee zal je voldoende vitamine D door het zonlicht krijgen.  Naast voedingssupplementen verdient een goede zonnebrandcreme met hoge factor de aandacht. Een mooie huid en veel zon gaan vaak niet samen. Met een zonnebrandcreme met hoge factor is zonnen minder problematisch voor de huid.