Vakantie of weekend met wellness arrangement

Op zoek naar een wellness hotel arrangement? Wie een wellness arrangement wil boeken, kan kiezen voor een wellness weekend met sauna arrangement, een hotel met all inclusive arrangement of een spa met sauna arrangement. Ook voor een sauna arrangement met beauty behandelingen.

TUI Wellness reizen banner

Op deze website vind je alle mogelijkheden een vakantie, weekend of sauna met wellness arrangement te boeken. Maar je kunt ook kiezen voor het huren van een vakantiehuis met eigen sauna. En omdat je kunt kiezen uit meer dan 100 wellness arrangement aanbiedingen, ook in een wellness hotel met spa en sauna, vind je hier altijd een wellness | sauna arrangement welke betaalbaar is.

Je kunt ook als alleenstaande een wellness | sauna arrangement boeken maar ook gebruik maken van de vele wellness arrangementen voor 2. Bijvoorbeeld voor haar met beauty arrangement en voor hem met fitness mogelijkheid. Wellness arrangementen zijn meestal inclusief overnachtingen, massages en diners. Je kunt echter ook een los ‘sauna arrangement’ in een wellness hotel boeken of een compleet wellness weekend of vakantie in een spa en wellness resort.

Of je nu een compleet verzorgd wellness weekend met arrangement en overnachtingen in een wellness resort wilt boeken of alleen een sauna arrangement in een spa hotel met wellness faciliteiten, je vindt deze hier. Ook voor een wellness vakantie met sauna en beauty arrangement.

Wellness en Beauty arrangement

Wellness Hotels bij HotelSpecials

Voor dames en heren is er het wellness en beauty arrangement. Heerlijk om tijdens een wellness weekend te ontspannen en genieten.

Een beauty arrangement is er naast het spa arrangement en wordt meestal aangeboden door sauna’s, wellness hotels en spa | wellness resorts met beautycentrum. Een beautybehandeling wordt meestal gegeven door een schoonheidsspecialiste die aan zee sauna of wellness centrum verbonden is. Bij een sauna- en beautyarrangement betaal je vooraf voor je verblijf in de sauna en kies je bijvoorbeeld voor lichaams massages en beautybehandelingen.

Beautybehandelingen kunnen zeer divers zijn. Zo biedt bijvoorbeeld Kuuroord Nieuwegein een beauty arrangement aan met gebruik van saladebar, koffie en thee. Met biologische producten en biologisch brood. De mogelijke beauty arrangementen bij Kuuroord Nieuwegein zijn zeer divers. Denk aan een gezichtsbehandeling met maskers, een decolleté behandeling, voetmassages, behandeling van handen, nagels en veel meer.

Natuurcosmetica tijdens wellness en beauty weekend.


Tegenwoordig wordt er bij een beauty arrangement steeds vaker gebruik gemaakt van natuurcosmetica, zonder parabenen en chemische stoffen. Een gezichtsmasker van natuurlijke grondstoffen geeft een optimaal resultaat. Bij een beautybehandeling op natuurlijke basis in het kader van een arrangement wordt ook steeds meer gebruik gemaakt van ayurveda, een pure manier van gezondheids- wellness en beautybehandelingen.

Bij een beauty- en sauna arrangement op basis van ayurveda wordt er veel gebruik gemaakt van kruiden, kruiden baden en warme oliën. Een beauty arrangement op ayurvedische basis kan ook in het kader van een wellness weekend of vakantie geboekt worden. Een welness en beauty arrangement past perfect in een relax weekend.

Sauna arrangement

Voor diegenen die een dag of weekend willen genieten van wellness, is er het sauna arrangement. Als je een sauna arrangement boekt, heb je in de regel onbepert toegang tot de sauna en alle sauna faciliteiten zoals haman, stoombad, kruidenbaden en zwembad en heb je meestal ook recht op massages, diners, schoonheidsbehandelingen en alles wat de sauna of het wellness centrum je te bieden hebt.

Je hebt echter ook sauna arrangementen waarbij je alleen toegang tot de sauna en de wellness faciliteiten hebt en waarbij andere sauna- en wellness arrangementen en faciliteiten optioneel zijn. Je kunt deze er los bijbestellen.

Als je een goedkoop en toch compleet sauna arrangement zoekt bij de beste sauna en wellness centra van Nederland of België, kom je bij SpaOnline uit. In het aanbod van Spa Online zitten bijna 200 spa’s, sauna’s en wellness centra in Nederland en België. Je vindt hier de beste en goedkoopste sauna arrangementen, ook als je een sauna- of wellness arrangement voor 2 zoekt. Of je nu een sauna arrangement in Bussum, op de Veluwe, in Utrecht, Amsterdam. Brussel of de Ardennen wilt boeken, je vindt in heel Nederland en België, sauna arrangementen.

Ook voor een sauna- en beauty arrangement, zie onder voor meer informatie over beauty arrangementen. In veel sauna’s en beautycentra heb je speciale dagen voor bepaalde groepen. Denk aan een sauna dag met badkleding, een sauna arrangement voor 50, 55 en 60 plussers, een arrangement met sauna voor alleen vrouwen. Enzovoort.

Sauna, wellness en gezondheid

Bijna iedereen is het er over eens. Sauna- en wellness arrangementen zijn niet alleen ontspannend en een weldaad door lichaam en geest maar ook nog eens goed voor de gezondheid. In een sauna zweet je en raak de afvalstoffen kwijt. Regelmatig sauna bezoek is ook ideaal in het kader van een afval programma of afval vakantie. Steeds meer mensen bezoeken de sauna en er komen steeds meer sauna’s met beauty- fitness- en wellness arrangementen. Voor een dagje sauna met arrangement, een wellness vakantie of weekendje uit met sauna en wellness.

Wellness last Minutes bij HotelSpecials