Een relaxweekend boeken doe je hier

Relaxweekend zoeken? Als je een relaxweekend wilt boeken, bijvoorbeeld met yoga, beauty, wellness of sauna, hoef je niet verder te zoeken. Hier vind je alle mogelijkheden voor het vinden van jouw relaxte weekend, zowel een relaxweekend in Nederland als in Duitsland, Spanje, Frankrijk, Portugal of Italië. Ook voor een eventueel relaxweekend of vakantie met yoga en meditatie. Of boek een detox weekend om snel en gezond af te vallen en te ontgiften.

TUI Wellness reizen banner

Het is belangrijk om regelmatig een "break" te nemen en periodes van ontspanning in te bouwen. Een relax weekend helpt tot rust te komen, jezelf weer op te laden en tot jezelf te komen. Je kunt via deze website kiezen uit vele soorten relaxweekend en relaxvakanties. Van een weekend met sauna arrangement, verblijf in een wellness resort tot weekend met yoga, ayurveda, fitness of beauty.


Welke relax- en ontspanningsweekend voor jou het beste is, hangt af van je wensen, stress gevoel en budget. Je kunt een volledig verzorgd relaxweekend, bijvoorbeeld in Duitsland met verblijf in Spa resort, al onder de 300 euro boeken. Dat is inclusief verblijf op basis van volpension en wellness- en ontspannings programma. Kijk nu welk relaxweekend jouw voorkeur heeft en boek deze vandaag nog. Dan kan je relaxt toeleven naar jouw geplande ontspannings weekendje weg.

ontspannen in de whirlpool met een vriendin

Huisje met hottub huren voor relax weekend

Als je een weekend lang wilt relaxen, kan je ook een wellness huisje huren.

Wat dacht je van een huisje met hottub of een huisje met jacuzzi? In beide typen vakantiehuisjes kan je heerlijk ontspannen. Er zijn ook vakantiehuisjes met sauna én jacuzzi te huur.


Relaxweekend met yoga

Relaxweekenden met yogaEen van de meest effectieve manieren om te ontspannen, is het uitoefenen van Yoga.Ook als je zin hebt in een relax weekend met yoga zijn er vele mogelijkheden. Zo organiseert Puur en Kuur dor heel Nederland yoga weekenden waarbij er volop aandacht is voor ademhalingsoefeningen en meditatie. De locaties waar deze relaxweekenden met yoga gehouden worden zijn uniek, vaak aan zee, soms in de bossen maar altijd op een stille en rustgeven de plek.  In combinatie met bijvoorbeeld ayurveda of afslank kuur een ideaal moment om tot bezinnen te komen en de rust én ruimte te nemen die je nodig hebt.

yoga meditatie op het strand

Relaxweekenden met yoga zijn er voor iedereen die behoefte heeft aan een weekend met aandacht. Aandacht voor jezelf en de mensen om je heen. Een yoga relaxweekend is voor iedereen geschit, of je nu jong bent of ouder, vrijgezel of niet.


Relax weekend bij Spa Dreams boeken

Spa Dreams is een wellness reisorganisatie met een groot aanbod relax reizen en weekenden. Je kunt er terecht voor een relax vakantie of weekend binnen Europa maar ook in Azië en andere werelddelen hebben ze een groot en uitgebreid aanbod. Je kunt bij Spa Dreams een compleet verzorgd relax weekend inclusief overnachting, maaltijden en ontspanningsmassages boeken.


Relaxweekend met korting boeken

Als je zin hebt in een relaxweekend maar geen groot budget hebt, is het een idee om jou ontspanningsweekend via voordeeluitjes.nl te boeken. Daar kan je een wellness weekend, retreat of ander type relaxvakantie met voordeel boeken.  Ook als je bijvoorbeeld een relaxweekend aan zee wilt boeken of een retreat met verblijf in wellness hotel met zwembad in Spanje. Kijk nu naar de bijzonder aantrekkelijke aanbiedingen van Voordeeluitjes.nl


Relaxweekend met wellness

Wellness is één van de relax mogelijkheden tijdens je vakantie. Als je echt wilt genieten boek je een wellness relax weekend, bijvoorbeeld in een spa resort op de Veluwe, aan zee of elders in Nederland of Europa. In veel landen is wellness een bijna wekelijkse of dagelijkse ontspannings mogelijkheid. In landen om ons heen, bijvoorbeeld Duitsland, Slovenië en Hongarije is wellness een belangrijk onderdeel van het dagelijkse leven. Hele families gaan in de weekenden naar authentieke wellness centra maar ook alleenstaanden en stelletjes genieten volop va sauna, zwembad, spa en massages.


Als je een relaxweekend met sauna en wellness in Duitsland, Slovenië, Slowakije of andere wellness land wilt boeken, kijk dan in de zoekbox bovenaan deze pagina welke wellness weekend ontspannings mogelijkheden er voor jou zijn. Ook voor een "los" wellness weekend arrangement met privé sauna en massages.

wellness behandeling

Relaxweekend in wellnes resort

Als je uitgeput bent, weer opgeladen wilt worden of gewoon heerlijk wilt relaxen, is een verblijf in een wellness resort of spa wellness resort het ultieme relaxgevoel. Zeker als je er een spa en wellness arrangement boekt.

Je vindt hier spa en wellness resorts.

Tip: Eén van de mooiste spa wellness resorts van Nederland, Spa Puur ligt in Noord-Brabant bij Tilburg en is een absolute aanrader voor een relax wellness weekend. Met fantastiasche sauna’s, zwebad, vele arrangementen en zijn bijzondere sfeer een aanrader.  Kijk maar eens bij de aanbiedingen die Spa Puur het hele jaar door voor jou in petto heeft.


Wellness last Minutes bij HotelSpecials