Wellness Links

Links wellness, afvallen, gezondheid


Hier vind je websites en blogs op het gebied van afvallen, wellness, afslanken en gezondheid. wellness en gezondheid zijn dagelijks met elkaar verbonden. Dit geldt ook voor gezondheid en verantwoorde voeding.

Proteine shakes tijdens wellness weekend,  als je een wellness weekend hebt geboekt en jezelf helemaal wilt verwennen, is goed eten minstens zo belangrijk als genieten van de wellness zoals spa en sauna.

Proteineshakes zitten barstenvol hoogwaardige eiwitten en zijn ideaal als extra voeding of tussendoortje tijdens je relaxweekend.  Zeker als je ook aan fitness gaat doen en je spieren aandacht nodig hebben, is extra en hoogwaardige proteine welkom.

Wellness resort vinden.  Als je op zoek bent naar de mooiste wellness resorts.

Wellness tijdens je vakantie.  Als je tijdens je vakantie wilt genieten van wellness en meer.

Ontspannen in een massagebad

Veganistisch eten, veel mensen die aan yoga en meditatie doen zijn vegetariër of veganist.  Via de webshop vegan-shop.nl kunt je al je veganistische producten kopen.  Ook rawfoods en superfoods.

Veganistische producten.  Op de blog van de vegan webwinkel vind je veel informatie over veganistische producten zoals veganistische wijn, kaas en brood. Veganistische producten zijn geheel plantaardig en bevatten dus geen vlees, vis of bijproducten ervan maar ook geen melk of zuivelproducten, eieren, honing, enzovoort.

Massage olie op basis van amandeloie,  amandelolie is de beste massage olie

Onverzadigde vetzuren omega 3-6-9, voor het grootste aanbod en goedkoopste omega 3-6-9 vetzuren.


afval vakantie.nl,  op de website afval vakantie vind je informatie over afval vakanties in onder andere Nederland, Spanje, Italië en Portugal. Ook voor een wellness weekend in combinatie met een afvalvakantie.

Sauna last minute.  De sauna is een belangrijk onderdeel van wellness. Je kunt bijvoorbeeld een hotel met sauna boeken, een wellness centrum met sauna of beautysalon.

Teunisbloemolie, omspannend kruid gemaakt van de teunisbloem, voor  de huid en verlichting bij menstruatieproblemen en de overgang.

Wellness en yoga weekend, hier vind je veel informatie over het boeken van een wellness weekend in combinatie met het volgen van yoga lesssen, fitness of beautybehandelingen.

Sint Janskruid

tarwekiemolie, de beste olie voor een mooie huid. Tarwekiemolie is een olie uit tarwekiemen met hoog gehalte vitamine E welke de ouder wordende huid jonger maakt.

Dekking autoverzekering tijdens vakantie.  Ook tijdens een wellness auto vakantie is het belangrijk dat je autoverzekering voldoende dekking biedt.  Ook in het buitenland.

Omega 3 olie, voor een perfecte gezondheid

Yoga en wellness retreat.  Retreats waarbij je kunt genieten van wellness en yoga.

Opblaasbare spa, grote keuze in opblaasbare spa's met bubbelbad.

Detox en kuren.  Kuren kan onderdeel van een wellness programma zijn, bijvoorbeeld een detox sapkuur.