Afvalshakes en wellness

Afvallen met afvalshakes

Wie een wellness weekend boekt om af te vallen, heeft een keuze uit een ruime hoeveelheid mogelijkheden. Je kunt naar een gezondheidsoord of kuuroord gaan en daar een afslankkuur volgen maar je kunt natuurlijk ook een vakantiehuisje in Ardennen huren, lekker veel gaan wandelen en bewegen en afvalshakes meenemen.

TUI Wellness reizen banner

Voordelen van zelf je wellness weekend organiseren.

Het grote voordeel van zelf je wellness weekend met activiteiten plannen is dat het veel goedkoper is dan een georganiseerd afval en wellness weekend. Een vakantiehuisje in de Ardennen of elders in Europa huren, hoeft voor een weekend niet meer dan 200 euro te kosten en voor afvalshakes ben je ongeveer 40 a 50 euro kwijt. Door de prote├»ne in de shakes, krijg je al snel een verzadigd gevoel en minder trek in eten. Door veel te wandelen of sporten in de bossen, verbrand je veel overtollig vet en raak je gegarandeerd kilo’s kwijt.

Proteineshakes online bestellen.

Als je minimaal 3 dagen voor het weekend je proteineshakes online bestelt, zijn ze op tijd bij je thuis bezorgd. Het kan natuurlijk geen kwaad om andere gezonde producten zoals verse groenten en fruit naar je vakantieadresje in de Ardennen mee te nemen.

’s avonds een wijntje?

Als je voor een zelf georganiseerd wellness weekendje gaat met het doel af te vallen, is het meenemen van een wijntje misschien niet zo een goed idee. Door het drinken van een wijntje, krijg je lekkere trek en ga je snoepen en je grenzen verleggen. Het klinkt saai maar als je echt resultaat wilt behalen met afvallen en afvalshakes kun je ’s avonds beter een kruidenthee nemen.

Wellness last Minutes bij HotelSpecials